amunt

Un espai educatiu

Pregunta'ns pels tallers i visites a l'hort

U
U | La patxeka

Benvinguts al nostre lloc web de venda de verdures agroecològiques! Volem compartir amb vosaltres que la nostra finca no és només un lloc on es cultiven verdures, sinó que també és un lloc on es realitzen tallers i visites per educar i conscienciar sobre l'agricultura i els cicles naturals.

En aquesta època en què l'agricultura industrial domina el món, és important que les persones tinguin l'oportunitat de veure com es fa l'agricultura realment. Així que aquí a la nostra finca, oferim tallers i visites a l'hort per ensenyar les participants com es cultiven les verdures de forma agroecològica i com es manté la salut dels ecosistemes.

Durant els tallers les participants aprenen sobre la importància de la biodiversitat i la importància de mantenir un equilibri ecològic que permeti mantenir un sistema alimentari a llarg termini. També parlem dels avantatges de la producció local i sostenible, així com els desavantatges de la producció industrial massiva que solament té en compte els beneficis econòmics.

Les participants també tenen l'oportunitat d'interactuar i visitar l'hort, i aprendre com a la Patxeka utilitzem una fertilització natural dels sòls, utilitzant també l'adob provinent de les gallines que viuen amb nosaltres.

Creiem que la proximitat i l'agroecologia són la manera més sostenible tant per les persones com per la natura. Els nostres tallers són una oportunitat per a tothom per connectar-se amb la natura i aprendre sobre l'agricultura sostenible. Principalment, oferim aquestes formacions a escoles i projectes educatius de la zona de Tarragona, Reus i Cambrils.

A la nostra finca no només oferim verdures agroecològiques, sinó que apostem per obrir les portes i donar a conèixer l'agricultura a petita escala, i com influeix en els cicles naturals. Estem orgulloses de fomentar la sostenibilitat i la salut dels ecosistemes, i esperem que pugueu venir a veure-ho. Si esteu interessades a aprendre més sobre l'agricultura sostenible, o conèixer el lloc on cultivem les verdures de les vostres cistelles, no dubteu a contactar-nos.