amunt

La Patxeka

Qui som

La Patxeka és un espai de producció i educació agroecològica.

Apostem per un model d'alimentació sostenible i saludable, per això us oferim verdures obtingudes a partir de mètodes respectuosos amb el medi ambient, sense tòxics ni pesticides. A la Patxeka hi trobaràs verdura i cistelles de temporada, que et portem a casa si vius a la zona de Reus, Tarragona, Cambrils i els voltants.

 

Com més qualitat, més gust. Les verdures fresques de la Patxeka tenen un sabor que no et deixarà indiferent.

Per oferir-vos verdures fresques de proximitat, mirem més enllà del producte final. Tenim una perspectiva agroecològica, i això implica adoptar un enfocament holístic; tenim en compte la salut del sòl, la biodiversitat, la resiliència climàtica i la justícia social. La perspectiva agroecològica també busca promoure l'autonomia i la sobirania alimentària de les comunitats locals.

Cada compra que fas amb nosaltres, ajuda a mantenir la pagesia local i conscient. Per a nosaltres és un repte proporcionar una oferta competent amb els preus del mercat agroalimentari industrial, que a través de mètodes intensius i agressius amb les plantes, ofereixen un tipus de verdures a un preu més reduït, però amb menys sabor i qualitat.

 

L'Anna és una enamorada de la terra des de ben petita, la seva formació com enginyera agrònoma, i el màster en agricultura ecològica li va permetre conèixer de primera mà el sector agrícola català, fent de tècnica assessora en Agrupacions de Defensa Vegetal.

Després de diversos anys, va decidir tornar a la finca familiar ubicada a Salou, on els seus avantpassats ja cultivaven la terra fa més de cinc generacions. Aquesta va ser una inspiració per iniciar el projecte de la Patxeka, la primavera del 2022.

 

La Patxeka és un projecte vital, que em mou a bolcar-me a la terra i aconseguir un model d'alimentació sostenible.

 

 

 

L'Aleix després de dedicar-se anys a la muntanya fent de monitor d'snowboard i esquí, ara experimenta la naturalesa des  de la terra i l'agroecologia. Els dos col·laboren dia a dia a l'hort per cultivar i preparar les cistelles que us entreguen cada setmana. També ofereixen tallers i visites a grups i escoles per a mostrar-vos la finca de la Patxeka i el projecte. 

 

A la Patxeka, apostem per un model d'alimentació sostenible que ens permet oferir-vos verdures de proximitat, de temporada i lliures d'agroquímics.

 

L'equip no s'acaba aquí. També formen part del projecte les dues egües, tres gossos i diverses gallines que viuen en harmonia.

 

 

 

Visita la botiga online per descobrir els productes que entreguem a domicili, a la zona de Reus, Tarragona i Cambrils.